Everything about tekirdağ prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Bir telefon kadar size yakın olan prefabrik hazır ev firmamızdan ücretsiz fiyat teklifi alarak başlayabilir veya aşağıdaki farklı strategy ve fiyat listesini inceleyebilir ve en güzel evi sizing sunabiliriz.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve present day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

fifty tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çOkay ayrıdır.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik ev alırken; evin ihtiyaçlarınıza ve yaşadığınız bölgenin iklimine uygun olduğundan emin olunmalıdır. İnşaat kalitesinin iyi olduğundan ve kullanılan malzemelerin dayanıklı olduğundan emin olunmalıdır.

Öncelikle prefabrik evinizi inşa edecek firmanızdan taslak projenizi alarak herhangi bir mimarlık ofisine giderek bir proje dosyası hazırlatmalısınız.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise prefabrik ev modelleri belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Duvardan çatıya özel kullanılan izolasyon malzemeleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme enerji tasarrufu sağlar.

Son derece uygun olan fiyatları ile dileyen kişilerin muhakkak bilmesi gereken bazı bilgiler vardır. Evlerin yapım süreci ve inşaat süresi son derece kıunhappyır.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Son tekirdağ prefabrik ev modelleri aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler tüm lojistik imkanlarıyla istenilen yerlere kolayca taşınabiliyor. Kaynaksız yeni birleşim sistemiyle her yerde firma uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim ediliyor.

Gereksinimlerinizi ve tekirdağ prefabrik taleplerinizi göz önünde bulundurarak sizler için en uygun modeli tercih edebilirsiniz. Taleplerinize en uygun biçimde yanıt verecek, sizlere ekili çözümler ve ekonomik fiyatlar sunabilecek firmamızı tercih edebilirsiniz.Geleneksel iki katlı konutlara benzeyen ancak prefabrik teknolojisinin avantajlarından faydalanan tekirdağ prefabrik ev tasarımlarıdır. İki katlı prefabrik evler, daha fazla yaşam alanı sağlamak, prefabrik aile ihtiyaçlarına ve tasarım tercihlerine uyum sağlamak veya sınırlı arazi üzerinde daha etkili bir kullanım sağlamak amacıyla tercih edilebilir. İşte 2 katlı prefabrik ev tasarımlarına örnekler:

Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa koşulları, bu evler ile betonarme yapıların fiyatları arasındaki makas farkını her geçen gün genişletmektedir. Çünkü betonarme yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar fakat bu yapılar her zaman ekonomik kalmaktadır.

Report this wiki page